Κομμωτήρια Πανουργιάς - Προϊόντα Ομορφιάς Πανουργιάς

Κομμωτήρια Πανουργιάς

Καλώς ήρθατε στο eShop των κομμωτηρίων Panourgias.

Βρείτε παρέα με τους ειδικούς το στύλ που σας ταιριάζει.

Τα κομμωτήρια Panourgias Coiffures στους Αμπελόκηπους, λειτουργούν σε άνετους και μοντέρνους χώρους, με συγκεκριμένο ύφος και έμπειρους συνεργάτες, οι οποίοι αποτελούν την ομάδα ποιοτικής εξυπηρέτησης που θα ανταποκριθεί στις επιθυμίες σας.

Στα κομμωτήρια Panourgias Coiffures κάνουμε την πολυτέλεια προσιτή με υπηρεσίες που έχουν φιλική τιμή. Θέτουμε καθημερινά τις επιθυμίες κάθε γυναίκας σε βασική προτεραιότητά μας.

Σας περιμένουμε σύντομα κοντά μας για να γνωρίσετε το χώρο μας, τις υπηρεσίες και τους συνεργάτες μας. Μόνο στα κομμωτήρια Panourgias μπορείτε να συνδυάσετε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε προσιτές τιμές. Προτείνουμε τέλειες επιλογές για κάθε γυναίκα, άνδρα και παιδί!

Κομμωτήρια Πανουργιάς

Ο Τάσος Πανουργιάς, με 30 έτη εμπειρία στο χώρο, έχει εκπαιδευτεί στις Ακαδημίες των VIDAL SASSOON, TONY & GUY, ALLILON, PAUL MITCHELL και MAHOGANY καθώς και σε άλλες σχολές κομμωτικής του εξωτερικού. Έχει δημιουργήσει τρία υψηλής αισθητικής κομμωτήρια, οργανωμένα με standards υψηλής ποιότητας, στους Αμπελόκηπους (Πανόρμου) στο Παγκράτι (Ευτυχίδου), καθώς και το ολοκαίνουργιο Barber Shop – The Lord of Blades στους Αμπελόκηπους στην Πανόρμου, δίνοντας μια άλλη διάσταση στη μόδα των μαλλιών και της αισθητικής.
Panourgias Selfcare store

Αμπελόκηποι

Πανόρμου 24
Τηλ. 210 69 11 147, 210 69 11 153

Εικονική Περιήγηση 360°

Lords of Blade

Πανόρμου 26
Τηλ. 21064 296 37

Εικονική Περιήγηση 360°

Παγκράτι

Ευτυχίδου 5
Τηλ. 210 70 16 700, 210 70 15 649

Εικονική Περιήγηση 360°

Οι Υπηρεσίες μας Στα κομμωτήρια Panourgias Coiffures κάνουμε την πολυτέλεια προσιτή σε όλους, παρέχοντας υπηρεσίες σε εξαιρετικά φιλικές τιμές. Για εμάς, κάθε σας επιθυμία είναι και προτεραιότητα…

Γυναικείο

Ανακαλύψτε το χρώμα και το χτένισμα που ταιριάζει επακριβώς στην επιδερμίδα και το σχήμα του προσώπου σας. Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών!
Περισσότερα..

Ανδρικό

Κάθε άνδρας μπορεί να βρει ακριβώς το στυλ που του ταιριάζει και τον βολεύει καθημερινά, με την πολύτιμη βοήθεια των έμπειρων κομμωτών μας.
Περισσότερα..

Παιδικό

Η ομορφιά είναι κάτι που μας απασχολεί από τα πρώτα μας κιόλας χρόνια. Εδώ, κάθε αγόρι και κάθε κορίτσι μπορεί να αποκτήσει το τέλειο look!
Περισσότερα..

Η Ομάδα μας Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent accumsan nec nibh ac consectetur. Donec ligula enim, imperdiet vitae quam ac, mattis vestibul

John Doe

Web Designer

Mrs Marry

SEO

Abbi R.

Web Developer

Gwen M.

CEO of ASea

Morgan

Teacher

Rick E.

Singer